«Будьмо здорові!»

Під таким девізом з 02 по 06 квітня був проведений у закладі тиждень Здоров’я.

Розпочався він загальношкільною лінійкою. З метою профілактики негативних явищ у дитячому середовищі, формування здорового способу життя у понеділок учні 9-10 кл. разом з кл. керівником Шинкарчук В.В. переглянули та обговорили відеоролики «Вплив шкідливих звичок на здоров’я».

Наступного дня ЗДНВР Бодня Н.М. організувала для молодших школярів інтелектуальний турнір «Ми за здоровий спосіб життя». Педагог-організатор Шинкарчук В.В. провела акцію «Відзнач разом з нами Всесвітній день здоров’я». Члени агітбригади «Позитив» розповіли про чинники здорового способу життя, закликали всіх присутніх вчитися бути здоровими та зберігати своє життя.

04 квітня відбулися спортивні змагання між учнями 3 та 4 класів «Веселі старти» (пед.-організатор Решетченко Т.С., уч. Фізвиховання Москівець В.А.). В різноманітних естафетах діти проявили силу волі, спритність, кмітливість та витривалість, ще раз підтвердили слова народної мудрості: «У здоровому тілі – здоровий дух!». Пед-організатором Шинкарчук В.В. для учнів 5-7кл. підготовлена інформаційна хвилинка «Складемо разом піраміду здорового харчування». Вихованці групи продовженого дня здійснили гру-мандрівку «Життя без шкідливих звичок» (Терещенко І.Г., Срібна С.В.).

5 квітня для учнів 8-9 класів учитель основ здоров’я Вовк В.І. організувала засідання круглого столу «Здоровий спосіб життя». Старшокласники переглянули та обговорили документальний фільм «Стоп, наркотик» (пед.-організатор Решетченко Т.С.). Учні 5-11 класів взяли участь у веб-марафоні інформаційних бюлетенів «Вітаміни навколо нас», який провів уч. Коваленко І.О. Усі роботи веб-марафону були опубліковані у шкільній групі в соціальній мережі Facebook і оцінювалися не лише вчителями, а й учнями та їх батьками. Найбільше лайків отримали бюлетені 7, 6 та 5 класів.

6 квітня класними керівниками 1-11 класів проведена тематична класна година «Обираємо здоровий спосіб життя».

Протягом тижня учні дізналися багато корисної інформації, яку зможуть використати у повсякденному житті, отримали допомогу у профілактиці зміцнення здоров’я та формуванні культури здоров’я через різноманітні види виховної діяльності.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО ВИ МОЖЕТЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Кiлькiсть переглядiв: 283

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.