Новорічні заходи

29 грудня у закладі пройшли цікаві новорічні заходи – святковий ранок «Ялинка сяє від прикрас і зал горить вогнями» та вечір відпочинку «Новий рік скликає друзів».

Зранку подивитися музично-театралізоване дійство у актові йзалі зібралися учні 1-7 класів, їх батьки та рідні, чимало гостей закладу. Свято розпочалося з вітальних слів директора школи Г.Я.Павлинського. Після його виступу естафету перейняли дітлахи: учні 5-7 класів розіграли театралізовану виставу: Червона Шапочка (Іванна Міхно), Шапокляк (Люба Журавель), розбійник (Вова Медяник), Золота рибка (Настя Кісіль), ведмідь (Ігор Василькін), Баба Яга (Маргарита Срібна), Маша (Юля Гулько). Подивитися, як заклад приготувався до зустрічі Нового року, прийшли й головні герої зимової казки – Дід Мороз (Андрій Кісіль) та Снігуронька (Лєра Мишко). А школярам 1-7 класів було що показати: пісні, вірші, таночок, активну участь у конкурсах.

/Files/images/novini/2017-18nr/gruden17/нр4.JPG

На святі відбулася презентація міні-фільму «Сам у школі».

"Сам у школі"

Насичену програму з вітаннями, сценками, конкурсами підготували і старшокласники разом з педагогом-організатором В.В.Шинкарчук.

/Files/images/novini/2017-18nr/gruden17/нр3.JPG

/Files/images/novini/2017-18nr/gruden17/нр2.JPG

Всі учасники заходів (учні 1-11 класів) отримали солодощі та призи, які вдалося придбати завдяки постійним спонсорам школи : ТОВ АФГ «Еліта» та Малобакайська сільська рада.

Протягом всього дня у закладі панував гарний настрій.

Кiлькiсть переглядiв: 431

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.