Про проведення Всеукраїнського тижня права

З метою підвищення рівня правової освіти, роз’яснення норм чинного законодавства, виховання учнівської молоді в дусі поваги до права у школі було організовано та проведено з 04.12 по 11.12.2017 Всеукраїнський тиждень права. Під керівництвом ЗДНВР Бодні Н.М., учителя правознавства Міхно С.І.., класних керівників відбулося ряд виховних заходів.

Тиждень було розпочато загальношкільною лінійкою, у шкільній бібліотеці було оформлено виставку літератури правового змісту «Права людини».

Школярі активізували знання про права і обов’язки дітей, беручи участь у конкурсі-виставці стінгазет та плакатів, написанні диктантів «10.12. – День захисту прав людини».

Учні молодших класів переглянули та обговорили мультфільм, який розповідав про зміст прав дітей, викладених у Конвенції ООН. Старшокласники захищали реферати на правову тематику «Мораль – основа права», «Що таке політична та правова культура?», демонстрували своє бачення громадянських прав на грі «Мораль. Право. Закон». 08 грудня, до Дня проголошення Загальної декларації прав людини, проведено загальношкільний тематичний урок.

/Files/images/novini/2017-18nr/gruden17/тп3.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 330

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.