Спорт – це здоров’я

З метою популяризації фізичної культури та спорту в школі, пропаганди здорового способу життя, ознайомлення молоді з гуманістичними ідеалами олімпізму, навчання цінувати власне здоров’я, виховання у школярів потреби у постійній руховій активності, формування традицій й культури здорового способу життя, престижу здоров’я, залучення до активних занять фізичною культурою та спортом з 11 по 15 вересня у навчальному закладі був проведений тиждень фізичної культури і спорту.

В його організації та проведенні брав участь весь дитячий колектив на чолі з учителями фізкультури Москівцем В.А., Рясковим В.О. та педагогами-організаторами Шинкарчук В.В., Решетченко Т.С. Розпочали тижденьзагальношкільною лінійкою. Учні 7-11 класів працювали над випуском бюлетенів «Квітуча Україна олімпійська», а учні 2-6 класів взяли участь у конкурсі малюнків «Фізкультуру люблять всі: і дорослі, і малі». Запам’яталися учням початкових класів спортивні змагання «Веселі старти». З великим інтересом пройшли спортивна естафета «Старти надій» серед учнів 5-7кл. та спортивне свято «Малі Олімпійські ігри» для учнів 8-11 кл. Запеклою була боротьба під час змагань з футболу серед юнаків 7-11 класів.

Підбито підсумки участі учнівських колективів, команд у проведенні тижня та визначено і нагороджено переможців конкурсів.

Н.М.Бодня

Кiлькiсть переглядiв: 366

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.