Навчальний рік розпочато

Коли напередодні Першого вересня розпочалися дощі, то настрій у шкільному колективі був святковим не на всі сто відсотків. Але правду в народі кажуть, що дощ до врожаю. І це підтвердили всі подальші події.

Свято відбулося, як завжди, урочисто та змістовно. Одинадцять першокласників – це ж хіба не врожай для сільської школи? А ще в педагогічний колектив прийшли двоє молодих спеціалістів, яких так чекали і учні, і батьки. Це вчитель англійської мови Осмоловська Т.В. та вчитель музики Решетченко Т.С.

Сільський голова Срібний С.Ю. та генеральний директор ТОВ АФГ «Еліта» Непийпа Л.А. також прийшли вітати школярів не з пустими руками. Шкільна їдальня отримала від гостей новий посуд та так потрібну електром’ясорубку. А ще гості обіцяли продовжувати підтримку навчального закладу і в подальшому.

Так, до Дня знань Малобакайська сільська рада вже надала значну фінансову допомогу, перерахувавши десятки тисяч гривень на харчування учнів, підвезення до закладу та ремонт шкільного автобуса.

І от перший робочий тиждень у шкільному житті знову приніс приємний сюрприз. Леонід Антонович оперативно виконав свою обіцянку – і перед центральним входом до закладу з’явився свіжо заасфальтований майданчик. Тепер і ранкову фіззарядку зручніше проводити, і святкову лінійку не соромно зібрати.

/Files/images/novini/2017-18nr/veresen17/IMG_20170906_143226.jpg

Не стояли осторонь підготовки навчального закладу до 2017-2018 н.року і батьки. Ремонти класних кімнат були ними зроблені якісно та вчасно.

І от уже пролунав перший дзвінок, відбувся перший урок…

Навчальний рік розпочато…

Г.Я.Павлинський


Кiлькiсть переглядiв: 304

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.